Meer Views

Terumo Terufusion

Beschikbaarheid: In voorraad

Snel Overzicht

De Terumo Terufusion infuuspompen serie bestaat uit de LM volumetrische en de SS spuiten infuuspomp. Zowel de volumetrische als de spuiten infuuspompen zijn breed inzetbaar. Niet alleen in ziekenhuizen (Bijvoorbeeld IC, CCU, NICU en operatiekamers) maar ook in privéklinieken, verpleeg- en verzorgingshuizen. De Terufusion serie is uit te voeren met diverse opties zoals draadloze of wireless LAN communicatie, een ingebouwde medicijnenbibliotheek en verschillende bevestigingsmogelijkheden.

Terumo infuuspompen zijn eenvoudig in gebruik en bieden een nauwkeurige microprocessorgestuurde infusie, alle noodzakelijke alarmen en een spatwaterdichte behuizing. De volumetrische infuuspomp is leverbaar met een uniek MIDPRESS mechanisme waardoor de infuusslang niet volledig dichtgedrukt wordt en minder vervormt.

Het grote kleuren-lcd-scherm van 4,3 inch (10,9 cm) geeft alle belangrijke informatie duidelijk weer. Op dit display verschijnt ook een grafische afbeelding van de infuuspomp met aanwijzingen voor het juist inleggen van de infuusslang of spuit.


Details

Geen