Meer Views

Ergoline Ergoselect 1000

Beschikbaarheid: In voorraad

Snel Overzicht

De Ergometer wordt standaard geleverd met een LCD display waarop de volgende waarden te zien zijn: Belasting, Toerental, Snelheid, Bloeddruk en hartslag (met optionele unit)

Deze ergometers zijn voorzien van een microprocessor gestuurde electromagnetische rem. De Ergoselect 1000/1100 en 1200 zijn aangepast voor specifieke toepassingen en zijn hierdoor perfect geschikt voor het maken van inspannings ECG’s voor specifieke patiënten groepen. Koppelen is mogelijk met alle gangbare merken ECG’s. Hierbij stuurt de ECG de Ergoselect 200 aan en verwerkt de afgegeven waarden in het inspannings ECG. Wanneer de Ergometer wordt uitgevoerd met een automatische bloeddrukmeter dan worden de waarden van deze unit ook doorgegeven aan het ECG apparaat.
Uniek van deze serie is de elektromotor voor de verstelling. Deze optie zorgt er voor dat de hoogte elektrisch afgesteld kan worden terwijl de patiënt al op de ergometerfiets zit of ligt. Dit voorkomt af en opstappen om de hoogte te verstellen.
Er zijn een aantal vrij te definiëren programma’s mogelijk zodat u uw eigen test kunt programmeren. Het toerental onafhankelijk vermogen van 6 tot 999 Watt is ruim voldoende om een betrouwbare test af te nemen.

De volgende opties zijn mogelijk:
• Automatische bloeddrukunit
• Uitgebreide grafische display waarbij belasting en hartslag grafisch weergegeven worden. Hierbij is het ook mogelijk om trainingsschema’s op basis van hartslag te volgend (hartslag band is dan noodzakelijk)
• Verschillende extra steunen etc.

Details

Geen