Meer Views

Welch Allyn Cardio Perfect Inspannings ECG

Beschikbaarheid: In voorraad

Snel Overzicht

Deze inspannings ECG van Welch Allyn is voorzien van inspannings software en een 10 leads kabel. De software is speciaal ontwikkeld om een ergometerfiets aan te sturen en er zijn diverse programma’s mogelijk waaronder een volledig vrije programmering van de test. Wanneer de ergometerfiets voorzien is van een automatische bloeddrukmeter worden de meetresultaten hiervan ook overgenomen in de software. Hierdoor heeft u een uitgebreid overzicht van de reactie van uw cliënt op de inspanningstest. De Welch Allyn inspannings ECG werkt samen met alle gangbare ergometerfietsen. De ECG wordt via de USB poort aangesloten op een PC of Laptop.

De Cardio Perfect software is zeer uitgebreid en biedt de mogelijkheid om het ECG signaal te laten zien op de manier waarop u dat graag wilt. Hiernaast kan de Cardio Perfect software niet alleen de ECG aansturen maar ook bijvoorbeeld een spirometer of een 24 uurs bloeddrukmeter van Welch Allyn. Hierdoor werkt u met verschillende apparaten op één software pakket. Dat is niet alleen makkelijker; u heeft ook alle informatie in hetzelfde dossier of formaat. De software kan bijvoorbeeld automatisch een PDF generen en wegschrijven naar een vooraf bepaalde dossiermap.

De set bestaat uit een Welch Allyn Cardio Perfect inspannings ECG, USB kabel, patiëntenkabel, 10 aligatorclips, software en een handleiding. Als optie kunt u de Means interpretatiesoftware bestellen.

Maakt u veel gebruik van inspanningstesten dan is een vacuümsysteem van Strassle een goede investering.

Wij adviseren om deze Welch Allyn inspannings ECG te koppelen aan de Ergoselect serie van Ergoline. Deze combinatie is betrouwbaar en wordt veel gebruikt in privëklinieken, ziekenhuizen en diagnostische centra.

Details

Geen