Meer Views

Ergoline Ergoselect 400

Beschikbaarheid: In voorraad

Snel Overzicht

De Ergometer wordt standaard geleverd met een LCD display waarop de volgende waarden te zien zijn: Belasting, Toerental, Snelheid, Bloeddruk en hartslag (met optionele unit)

Deze ergometerfiets is speciaal gemaakt om een inspanningstest zittend uit te voeren. De patiënt kan in een rolstoel blijven zitten tijdens de test maar ook in de optionele stoel.
Ook deze ergometer is voorzien van een microprocessor gestuurde elektromagnetische rem. De Ergoselect 400 is hierdoor perfect geschikt voor het maken van inspanning ECG’s. Koppelen is mogelijk met alle gangbare merken ECG’s. Hierbij stuurt de ECG de Ergoselect 400 aan en verwerkt de afgegeven waarden in het inspannings ECG. Wanneer de Ergoselect 400 wordt uitgevoerd met een automatische bloeddrukmeter dan worden de waarden van deze unit ook doorgegeven aan het ECG apparaat.
Er zijn een aantal vrij te definiëren programma’s mogelijk zodat u uw eigen test kunt programmeren. Het toerental onafhankelijk vermogen van 6 tot 999 Watt is ruim voldoende om een betrouwbare test af te nemen.

Details

Geen