Meer Views

Casella Tuff persoonlijke monsternamepomp

Beschikbaarheid: In voorraad

Snel Overzicht

De Casella TUFF serie van persoonlijke monstername pompen zijn gemaakt om intensief gebruikt te worden. De stevige behuizing met rubberen bekleding zorgen dat ze tegen een stootje kunnen. De Casella TUFF pompen hebben een ergonomisch ontwerp met een makkelijk afleesbaar display met alarm LED’s voor foutmeldingen. De gebruiksduur van meer dan 24 uur zorgt er voor dat er gedurende lange tijd onafgebroken gemeten kan worden.

Met een breed bereik flowratio’s van 5 ml/min tot 4,5 l/min zijn de TUFF pompjes geschikt voor de meeste arbeid-hygiënische monstername toepassingen.

De Casella TUFF pompen zijn verkrijgbaar in drie versies:

TUFF Standard:
Instapmodel voor algemene monstername toepassingen. Eenvoudige éénpunts flow instelling, verstreken tijd-teller en run mode. Eenvoudige accu-indicatie. Drop-in laadstation.
TUFF Plus:
Toegevoegde functionaliteit: toont flow instellingspunt, real-time flow, totale monsternametijd en -volume. Programmeerbare monsternametijd. Op te waarderen naar Pro.
TUFF Pro:
Geavanceerde programmeerbaarheid en downloadcapaciteiten voor de meest veeleisende arbeidsomstandigheden- en industriële hygiëne-toepassingen. Biedt intelligente accu met een "resterende tijd" indicatie, TWA monsternamemodus, twee gebruiker-gedefinieerd programma’s, met ieder 9 in- en uitschakeltijden en datalogging tot 100 runs met downloadmogelijkheden naar Casella Insight software.

Alle TUFF pompen zijn verkrijgbaar met een maximale flowcapaciteit van 3 of 4,5 l/min. Door middel van de Lowflow adapter is de lage flow te krijgen. In deze adapter is direct de houder verwerkt voor monstername buisjes.

Details

Geen